Durrės,  Hotel “Adriatiku”

 

Konferenca Shkencore Ndėrkombėtare

  «Sporti Ballkanik

Zhvillime & Perspektiva»

Programi/Programme

 

 

 

KOMITETI SHKENCOR / SCIENTIFIC COMMITTEE

1. Prof. Dr. Marenglen Spiro, Universiteti “Marin Barleti” Tiranė-Shqipėri/Albania
2. Prof. As. Dr. Zamira Ēavo, Universiteti “Marin Barleti” Tiranė-Shqipėri/Albania
3. Prof. Dr. Lluka Heqimi, Universiteti “Marin Barleti” Tiranė-Shqipėri/Albania
4. Prof. Dr. Rauf Dimraj, Ministria e Arsimit dhe Sportit Tiranė-Shqipėri/Ministry of Education and Sports-Albania
5. Prof. Dr. Vullnet Ameti, Universiteti Shtetėror i Tetovės-Maqedoni/Macedonia
6. Prof. Dr. Gėzim Hadaj, Universiteti “Marin Barleti” Tiranė-Shqipėri/Albania
7. Prof. Dr. Rašid Hadžić, Universiteti Shtetėror i Podgoricės-Mal i Zi/Montenegro
8. Prof. Dr. Bardhyl Misja, Universiteti i Sporteve Tiranė-Shqipėri/Albania
9. Prof. Dr. Albert Karriqi, Universiteti i Sporteve Tiranė-Shqipėri/Albania
10. Prof. Dr. Lumturi Markolaj, Universiteti i Sporteve Tiranė-Shqipėri/Albania
11. Prof. (PhD) Dr. Giovanni Armillotta, Universiteti i Pisės-Itali/Italy
12. Prof. Dr. Andrea Gudha, Universiteti “Marin Barleti” Tiranė-Shqipėri/Albania
13. Prof. Dr. Florian Vila, Universiteti i Tiranės-Shqipėri/Albania
14. Prof. Dr. Ljudmil Petrov, Universiteti i Veliko Tărnovės-Bullgari/Bulgaria
15. Prof. As. Dr. Gavrosh Kavaja, Universiteti “Marin Barleti” Tiranė-Shqipėri/Albania
16. Prof. As. Dr. Hazir Salihu, Universiteti Shtetėror i Prishtinės-Kosovė/Kosovo
17. Prof. As. Dr. Bujar Kasmi, Universiteti i Sporteve Tiranė-Shqipėri/Albania
18. Prof. As. Dr. Ardian Shingjergji, Universiteti “Aleksander Xhuvani” Elbasan-Shqipėri/Albania
19. Prof. As. Dr. Spiro Kuvarati, Universiteti i Sporteve Tiranė-Shqipėri/Albania
20. Dr. Metsios T. Georgios, Universiteti i Janinės-Greqi/Greece
21. Dr. Robert Gjedia, Universiteti “Marin Barleti” Tiranė-Shqipėri/Albania

 

KOMITETI ORGANIZATOR / ORGANIZING COMMITTEE

1. Prof. Dr. Lluka Heqimi 5. Msc. Sokol Jareci
2. Prof. Dr. Gėzim Hadaj 6. Msc. Silvana Delia
3. Dr. Robert Gjedia 7. Msc. Ilia Kuro
4. Prof. As. Dr. Gavrosh Kavaja 8. Msc. Enkeleda Braho

 

Programi / Programme

9:00-09:30 REGJISTRIMI I PJESĖMARRĖSVE / REGISTRATION OF PARTICIPANTS
9:31-10:00 SEANCA E HAPJES - Fjala pėrshėndentėse / OPENING SESSION - Welcoming Speeches 

 

SEANCA E PARĖ PLENARE / FIRST PLENARY SESSION

10:01-11:15 PANELI 1 / PANEL 1

11:16-11:45 Pushim Kafe / Coffee Break 

11:46-13:00 PANELI 2 / PANEL 2

 

13:01-15:00 Dreka / Lunch

 

SEANCA E DYTĖ PLENARE / SECOND PLENARY SESSION

15:01-16:15 PANELI 1 /PANEL 1

16:16-17:30 PANELI 2 /PANEL 2

 

17:31-17:45

KONKLUZIONET DHE MBYLLJA E KONFERENCĖS/CONCLUSIONS AND CLOSURE OF THE CONFERENCE

Pėrshėndetje dhe falėnderime referuesve dhe publikut
Greetings and thanks to the speakers and to the audience


Msc. Silvana Delia — Prof. As. Dr. Gavrosh Kavaja

 

 

BARLETI VOLEJ / BARLETI VOLLEY

Kampionet e Shqipėrisė / Albanian Champions
2013-14, 2014-15, 2015-16, 2016-17

Fitueset e Kupės sė Shqipėrisė / Winners of Albanian Cup
2008-09, 2009-10, 2013-14, 2014-15, 2015-16, 2016-17

Fotograf Konferencės/Photographer of Conference: Ferdinand Hazizllari